Lakásfelújítás

Akár eladna, akár vásárolna ingatlant, szükséges lehet annak felújítása, átalakítása.

Amennyiben Ön az eladásban érdekelt, kollégáink már biztos eljuttatták Önhöz a „lakás eladás generátor” című nyomtatványunkat. Ebből tájékozódhatott, hogy sok esetben egy egyszerű tisztasági festés elegendő lehet az eladási esélyének megduplázásához, az eladási ár vevő általi elfogadásához, vagy csak egy jobb alku pozícióhoz.

Ha Ön már megvásárolta leendő otthonát, de az nem az Ön ízlése szerinti, vagy lelakott állapotú, akkor is szüksége lehet egy festésre, vagy akár egy teljes felújításra. Sok esetben akár az átalakítás igénye is felmerülhet.

Bármelyik változatban is gondolkodik, szakembereink az Ön segítségére állnak!

Ezzel kapcsolatos megkeresését az alábbi e-mail címen várjuk, ezt követően, Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot:

iroda@forhome.huIngatlanok kínálatunkból

Székesfehérvár Feketehegyen, új építésű környezetben eladó ez a hangulatos három hálószoba plusz nappalis, amerikai konyhás családi ház szép, parkosított telken. A házhoz tartozó nagy méretű, 58 nm-es 

Az Őrhalmi szőlők új házakkal beépített területén, közel 1000 négyzetméteres telken épül ez a két, egymástól teljesen különálló 91 négyzetméteres, összkomfortos, 21 négyzetméteres garázzsal rendelkező családi ház.

 Dupla komfort, dupla panorámával Sukorón!

Eladásra kínálunk Sukoró csendes, nyugodt részén az M7-es Autópályától 5percre egy duplapanorámával rendelkező családi házat.

A ház egy építész család saját tervezése. Jól átgondolt