Ingatlan adatai

/ Ingatlan kód: 531

Eladó Családi ház - Székesfehérvár - 94 nm - 42 990 000 Ft

Ingatlankód: 531

Székesfehérváron a kórház közelségében eladásra kínálunk egy 2016-2017-ben kívülről- belülről  teljesen felújított téglaépítésű családi házat. Az ingatlan egy 527 nm-es gyönyörűen parkosított két utcafronttal rendelkező telken fekszik.

A ház kívülről 15 cm-es szigetelést kapott, melyet a lábazat alá eresztettek,  a padlásra 40 cm közeggyapot  került a legmodernebb Lindab lemez alá.

Az ingatlan 94 nm, jó beosztású, tágas és világos, mindezek az alaprajzon jól érzékelhetők.  Nappali, konyha-étkező, 3 félszoba valamint egy teljes értékű szoba került kialakításra. A felújítás során mindenhol high-tech  hideg valamint melegburkolatok kerültek beépítésre. Nyílászárok mindenhol hő valamint hangszigeteltek, redőny és szúnyogháló minden helyiségben megtalálható.

Fűtésről a legmodernebb hőtárolós kondenzációs kazán gondoskodik, mely alkalmas a melegvíz ellátására is a háznak. Természetesen cserélve lettek a víz, villany valamint a gázvezetékek is.

Az udvaron található még tároló helyiség, pince, valamint egy szerelőaknás garázs.

A környéken található bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, iskola, óvoda. Tömegközlekedés szempontjából sem elhanyagolható, minden busz elérhető távolságon belül van, mellyel a belváros pár perc alatt elérhető.

 

Páratlan lehetőség gyermekes családok részére, csendes, nyugodt zöldövezetében Székesfehérvárnak.

 

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérem forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is

Az ingatlan adatai:

Megbízás:
Eladó
Méret:
94 nm
Telekméret:
527 nm
Telek tipus:
önálló
Telek jelleg:
lekerített
Kilátás:
udvari
Szobák:
1
Félszobák:
3
Nappali:
1
Fűtés:
Gáz (cirkó)
Melegvíz:
fűtésrendszerről
Parkolás:
garázs
Tároló:
van
Erkély:
van
Falazat:
tégla
Külső szigetelés:
van
Födém:
fa
Víz:
van
Villany:
van
Gáz:
van
Csatorna:
van
Bútorozott:
nem
Övezet:
lakó
Épület szintjei:
1

Extrák:

Kamra, Kábel TV, Terasz, Új nyílászáró, Redőny, Szúnyogháló,

További hasonló ingatlanok

Családi ház - Kincsesbánya, 0

10 400 000 mFt - 36 nm

Kincsesbányán, falu szélén kínálunk eladásra csodálatos, panorámás kilátással egy 4095 nm-es építési telket. A telek egyik részén található egy 36 nm-es tégla épület. Mely tovább bővithető igény

Székesfehérváron a Hübner András Lakópark és a Szedreskerti lakónegyed közötti családi házas övezetben eladó egy 400 négyzetméteres telken lévő 65 négyzetméteres családi ház. A cseréptetős, téglafalazatú 2

Eladára kínálunk Székesfehérváron, Felsővárosban  2 üzlethelyiséget illetve lakást.

Az eladásra kínált üzletek az utcafronton helyezkednek el, kiválóan alkalmasak fodrászat,műköröm szalonok, orvosi rendelő kialakítására.

A tetőtérben egy felújított 70m2-es lakás