Ingatlan adatai

/ Ingatlan kód: 509

Eladó Ikerház - Székesfehérvár - 142 nm - 44 000 000 Ft

Ingatlankód: 509

Székesfehérvár egyik csendes tölgyfa sorokkal gazdagított utcájában eladásra kínálunk egy újonnan épülő ikerházat, mely 1500 nm-es telken helyezkedik el.
A házak pontosan tükörképei egymásnak. A két ikerfél a garázzsal van összeköttetésben. Elhelyezkedésében a két ingatlan közül még van választási lehetőség.
A kivitelezés során emelt szintű műszaki tartalom lesz jellemző. Megbízható beruházótól, magas szintű vevői igények kielégítésére van lehetőség.
Az ingatlanok bruttó 142 nm-esek, mely magába foglal nappalit, 3 szobát, egyiknél fürdőszoba kapcsolattal. Külön fürdőszoba, mellékhelyiség, valamint konyha is helyet kapott. Az ingatlanhoz hozzá tartozik a tágas garázs, mely minden igényt kielégít.
Külső és belső kialakítás egyénre szabására lehetőség van.

A házat jó beosztás, tágas világos terek fogják jellemezni, tekintse meg alaprajzunkat, hogy meggyőződjön, hogy egy páratlan lehetőséget kínálunk.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal mihamarabb, hisz aki DECEMBER 20-ig szerződést köt, 7% kedvezményben részesítjük.

CSOK IGÉNYELHETŐ!!!

Páratlan lehetőség, ne szalassza el!!!

Az ingatlan adatai:

Megbízás:
Eladó
Méret:
142 nm
Telekméret:
750 nm
Telek tipus:
önálló
Telek jelleg:
új parcellás
Kilátás:
udvari
Szobák:
3
Nappali:
1
Fűtés:
Gáz (cirkó)
Parkolás:
garázs
Tároló:
van
Erkély:
van
Falazat:
tégla
Külső szigetelés:
van
Víz:
van
Villany:
van
Gáz:
van
Csatorna:
van
Övezet:
lakó
Épület szintjei:
1

Extrák:

Kamra, Terasz, Amerikai konyha, Új nyílászáró,

További hasonló ingatlanok

Év végi birtokba adással, 21 méteres utcafrontú, 735 m2-es telken, nettó 112,63 m2-es, nappali + 3 hálós, garázsos, új építésű, tégla családi ház 32.600.000 forintért, cca. 93%-os készültségi fokon

Székesfehérváron, Ráchegyen, 715 m2-es teleken, jelenleg nappali kétszobás, 150 m2- es lakótérrel rendelkező, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ, klímával, riasztóval, automata nagykapuval és garázskapuval, napkollektorral, automata öntözőrendszerrel a parkosított

Székesfehérvár-Csalán eladásra kínálunk egy építesi telket, melyen jelenleg közművek nincsenek, de lehetőség van az utcából a 

közművek behozatalára. A környék nyugodt, csendes, pár percre Székesfehérvár nyüzsgő életétől.

Kiváló lehetőség