Ingatlan adatai

/ Ingatlan kód: 472

Eladó Családi ház - Kincsesbánya - 36 nm - 10 400 000 Ft

Ingatlankód: 472

Kincsesbányán, falu szélén kínálunk eladásra csodálatos, panorámás kilátással egy 4095 nm-es építési telket. A telek egyik részén található egy 36 nm-es tégla épület. Mely tovább bővithető igény szerint. A telken rengeteg gyümölcsfa illetve szőlő található. Az épületben villany, víz biztosított. Későbbiekben a gáz bekötése is lehetséges. A telek területén megtalálható az 1800-as évek végén épített pince helység. Illetve a tulajdonos kezemunkályát dícséri egy üvegház is. A telek jelentős nagysága miatt megegyezés szerint felezve is megvásárolható, azaz 2000 nm terület megvásárlására is van lehetőség.  Székesfehérvártól mindössze 10-15 percre található nyugalom szigete ez a telek. Ne hagyja ki, nézze meg s azonnal érezni fogja nem túlzok azzal ha azt mondom ez a béke szigete!

Részletekért és további információért hívjon bizalommal! 

Az ingatlan adatai:

Megbízás:
Eladó
Méret:
36 nm
Telekméret:
4095 nm
Telek tipus:
önálló
Telek jelleg:
lekerített
Kilátás:
panorámás
Szobák:
1
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1991
Parkolás:
közterületen
Falazat:
tégla
Ingatlan fekvése:
K
Külső szigetelés:
nincs
Födém:
monolit beton
Tető:
pala
Víz:
van
Villany:
van
Gáz:
tervben
Bútorozott:
nem
Övezet:
üdülő

Extrák:

Kamra, Terasz,

További hasonló ingatlanok

Pátkai víztározótól kb. 10 percre, eladásra kínálunk egy zártkerti ingatlant egy kb. 40nm-es téglaépítésű házzal. A telek, a lovardára és a víztározó irányába néz.
Az épület egy

Panellakás - Kincsesbánya, 0

12 000 000 mFt - 68 nm

Eladásra kínálunk Székesfehérvártól 15 km-re Kincsesbánya csendes lakóövezetében lévő 3. emeleti lakást. Az épületre még nem került külső szigetelés, későbbi tervekben szerepel ennek megvalósítása. A lépcsőház tiszta,

Eladára kínálunk Székesfehérváron, Felsővárosban  2 üzlethelyiséget illetve lakást.

Az eladásra kínált üzletek az utcafronton helyezkednek el, kiválóan alkalmasak fodrászat,műköröm szalonok, orvosi rendelő kialakítására.

A tetőtérben egy felújított 70m2-es lakás