Ingatlan adatai

Családi ház / Ingatlan kód: 273

Kiadó Családi ház - Székesfehérvár - 200 nm - 350 000 Ft/hó

Ingatlankód: 273

Egyedi lehetőség Székesfehérváron! Székesfehérvár belvárosában kiadó egy 200 m2-es kétszintes irodaház. A szintek 100-100 m2 hasznos alapterületűek. A szintek egymástól teljesen elválaszthatók, akár tovább bérlésre is alkalmasak.

Alsó szint: Teljes méretű, két autó befogadására alkalmas, motoros garázsajtóval felszerelt, fűtött garázs. A garázs első fele leválasztható az épülettől, elkülöníthető, saját bejárattal rendelkezik. Akár kiadásra is hasznosítható. De, így a hátsó fele csak raktárnak/szobának használható. Itt találunk még egy az utcáról külön bejárattal ellátott, konyhával, fürdőszobával, wc-vel felszerelt irodahelyiséget, raktárral, és irattárolóval. Itt található a gépház és egy vasalószoba.
Felső szint: Az utcáról külön bejáratú rész előszobával. Az irodába belépve találunk egy hatalmas, gyönyörű, antik cserépkályhával(is) fűtött előszoba részt. Jelen pillanatban ügyfélváróval, és recepciós pulttal berendezett. Innen nyílik egy hatalmas, napfényes teljesen berendezett tárgyaló. Találunk még két különálló irodahelyiséget és egy vezető irodát asszisztensi előszobával. Itt található még egy teljesen beépített, gépesített igényes kialakítású konyha és egy minden igényt kielégítő fürdőszoba. Az irodaház Patinás kialakítású. A fontosabb helységekből gyönyörű terasz érhető el.
Parkolás: Az irodaházhoz tartozik 3 kocsi parkolására kialakított kocsibeálló, és a két kocsi befogadására alkalmas garázs.
Fűtés/energetika: Saját gázkazán radiátorokkal, és kiegészítő cserépkályha fűtéssel. A nyílászárók modern, dupla hő és hangszigetelésű, redőnnyel felszerelt műanyag ablakok.
Védelem: Telepített távfelügyelet, és mozgásérzékelős riasztó.
Az irodaház Teljes összközműves.

Az ingatlan bérleti díja: 350.000.- Ft + áfa/Hó

A belváros közelsége, kitűnő megközelíthetősége, viszonylag jó parkolási lehetősége igazán alkalmassá teszi az irodaházat a maximális kihasználtság elérésére.

Az ingatlannal kapcsolatban, hitel vagy CSOK igénylésével, valamint további információért kérem, keressen bizalommal!

Köszönöm.

Az ingatlan adatai:

Megbízás:
Kiadó
Típus:
Családi ház
Méret:
200 nm
Telek tipus:
önálló
Szobák:
8
Nappali:
1
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Melegvíz:
gáz bojler
Parkolás:
garázs benne van az árban
Tároló:
van
Falazat:
tégla
Falvastagság:
30
Ingatlan fekvése:
DK
Külső szigetelés:
van
Födém:
fa
Tető:
pala
Víz:
van
Villany:
van
Gáz:
van
Csatorna:
van
Bútorozott:
igen
Övezet:
lakó
Emelet:
1.
Épület szintjei:
1

Extrák:

Automata kapu, Automata garázsajtó, Franciaerkély, Kamra, Mosókonyha, Reluxa, Telefon, Kábel TV, Terasz, Amerikai konyha, Riaszto, Erkély, Klíma, Redőny, Szúnyogháló,

További hasonló ingatlanok

Családi ház - Perkáta,

25 000 000 mFt - 200 nm

Nagycsaládos ház Perkátán.
Eladásra kínálunk Perkáta rendezett részén csendes, nyugodt utcában egy 200 m2-es hasznos alapterületű 5+ 1 félszobás, amerikai konyhás családi házat. A körültekintő tervezés során

Egyedi lehetőség Székesfehérváron! Székesfehérvár belvárosában kiadó egy 200 m2-es kétszintes irodaház. A szintek 100-100 m2 hasznos alapterületűek. A szintek egymástól teljesen elválaszthatók, akár tovább bérlésre is alkalmasak.

Alsó